Wednesday, July 25, 2012

RESUME ~ sudah bertahun tak update

Alahaiiiii......

penat duk cari mane ler softcopy resume cheq simpan...mana tak nyer, bertahun dh kot tak tengok resume ni....nk update ape ntah lagi kan...tak tahu save kat dlm thumbdrive mane...solution nyer, bukak yahoo mail, then semak satu-satu emel2 yang dh lame...sib baik la terjumpa satu emel yg cheq hantar resume untuk minta keje....fuhhhh....pencarian softcopy resume telah selesai....

La niiii apa pulak nk dibuatnyer...??? ape lagi kan...update la resume tu huda oiiiii....ingat nk update senang ker...nk kena tukar gambar dlm resume tu dulu....gambar tu dh 4 tahun dh oiiii...gambar mase final year cheq kat uni dulu...tak caya ce tengok gambar kat bawah ni..

gambar 4 tahun lepas

Gambar awal tahun 2012

Haaaaaaa....kan beza tuuuuuu..........ok ok...dh siap tukar gambar...skang ni tengah blur2, resume tu nk maintain in English atau kena translate jadi Malay version....Cheq pun ape lagi kan, teringat sumber rujukan cheq pasal keje government ni...sape lagi kalo bukan Kak Yang cheq.....terus whatsapp dia...dia ckp tak kesah nk english ke, malay ker....selamatttt....so, cheq just tambah yg mane kurang jela kan...kalo nk kena convert jadi malay version, jenuh jugak...dh macam baru nk buat resume..

tang resume satu hal...tang yang nk study ni biler nk mula nyer...?? asal malam je ngantuk..asal malam jerk ngantuk...betulla kan..dh mmg malam waktu untuk tido....skang ni pun mate cheq dh layuuu....so ape lagi..jom pi beradu.....nite...

zzzzzzzzzzzzz

###

p/s: mohon korang semua doakan cheq untuk interview hari ahad ni....

No comments:

Post a comment