Saturday, July 07, 2012

14 Julai ~~ hari nya semakin hampir....

Assalamualaikum & salam sejahtera...

Ada apa dengan 14 Julai..?? huhuh...bukan tarikh nk tunang ke nak kawin ker...tapi 14 Julai tu sebenarnyer adalah tarikh KSK Big Jam Netball...!!! waaaaaaaaaa.....tak dapat nk join lawan netball...sedey tau....memang agak sentimental sedey nyer..mana taknyer....beriya ajak member satu unit main skali...depa tak turun training, cheq tetap turun training gak...Lepas tu yang paling tak tahan tu siap pi beli sport shoes baru ok...Sekali.....hp cheq pun berbunyi, alert ader emel masuk...Bukak2 jerk emel.....waaaaaaaaaaa.....kenape mesti 14 Julai jugakkkk....??? huhuhuhuhuhu...

Haaaaaa....yang mana lagi penting..? Of course la kan, emel yg cheq baru dapat tu lagi penting...Dengan perasaan yg agak sedey, cheq dengan rela hati mengalah & bagi tahu kat konvenor bola jaring yg cheq tak dpt join big jam nanti....Memang sangat dramatik sungguh..dorang semua tertanya2 awat tetibe tak jadik join ni...beriya dh training.."huda ada masalah family ker..?"..."kenapa tiba2 kena balik rumah.?".."rugi la huda tak main"...and ayat yg paling best tu, "alaaaaaaa.....kenapa kak huda tak main..??? kak huda nak kawin ker...? nk tunang ke hari tu..??"....itu ler antara ayat2 mereka...hahaha..lawak lawak...tapi takkan la cheq nk bagitahu sebab apa kan..Biarlah rahsia bak kate Dato' CT...

So.....keputusan dh dibuat...pengorbanan perlu dilakukan...Untuk dapat yang terbaik, kadang2 kita perlu berkorban melepaskan sesuatu yang kita suka...So, this is what i did.....semoga berpeluang lagi join big jam netball tahun depan...

Apa2 pun, semoga urusan cheq on 14 & 15 Julai ni dipermudahkan....persediaan kena buat dari skang....& kepada kamu, tolong doakan cheq, OK..!!! I need your support walaupun............................uhhhhh...

OKla....cheq nk lengkapkan semua dokumen yang diperlukan....adiosssssssss


#####
oh...14 Julai tu ada macam2 warehouse sale laaaa......




No comments:

Post a comment