Sunday, July 08, 2012

Koleksi Majalah Terbaru

Assalamualaikum & salam sejahtera...

Penatnyer...bukan penat buat ape pun..penat renovate blog cheq...hahahhaha...renovate okkkk.........

Okla...actually siang tadik Cheq pi Tesco E-gate, tak jauh pun dari umah Cheq ni...tapi tak jauh pun nak  kena pi naik kete gak...hahahaha...so..lepas siap beli barang umah, macam biasa Cheq akan singgah kedai magazine kat dalam Tesco tu...ni ler dia magazine yang Cheq berjaya rembat....

 Women's Weekly

 CLEO

 INTREND...ada macam2 sample free dalam magazine ni..shampoo sunsilk..Voucher VOIR bernilai RM10

 Ni pun sample free dalam majalah INTREND

 Kalau INTREND bagi satu bekas tu kan bagus..ni peket kecik jerk...nama pun sample kannnn...

Horlicks pun INTREND bagi free....

Tak sempat nk baca lagi arini..baru belek2 jerk tengok mana2 artikel yg best..Kalau tengok kat front cover tu pun banyak topics yang best dh di highlightkan....So...selamat membaca la untuk Cheq....magazine bulan lepas pun ada yang tak habis baca lagi...hehehhe...nanti kalo ader artikel yg interesting, Cheq share dengan korang ek..Yang pasti memang ader pun..!!!!! So tungguuuuuuuuu....

Okla...Cheq nk tido..pagi nanti nk bangun pi jogging..harap2 tak jogging atas tilam lerrrr...hihihihi....

No comments:

Post a comment