Monday, July 23, 2012

Bilik Baru Dah Siap ~~

Assalamualaikum & salam sejahtera...

Yeehaaaa...bilik baru cheq kat umah dh siap...akhirnyerrrrrr.....penat  gak ler mengemas..sebab cheq duk Penang kan..so, bile balik baru leh kemas skit2...nak kemas skali gus memang tak dan la...mane tak  nyer...nak merayap lagi kan...nk dating lagi....so bile time ader kat rumah tu kemas skit2..lame2 jadik bukit...ehhhhh...melalut plak...

Masa dh tahu bilik cheq dh siap, ape lagi kan, ajak mak pi kedai perabot...cheq nk pi beli tilam baru, sebab nyer tilam lame dh buang..spring dh rosak pun...buat sakit badan jerk...lepas tu sempat gak la rembat almari buku..nk susun novel, komik doraemon (hehehehe) & buku rujukan masa kat U dulu..Bukan tu jerk tau....cheq sempat gak pi Jusco, usha2 comforter set untuk katil cheq...chewaaahhhh...sampai mak kate macam nk bertunang jer ko..hakhakhakhak....

Meh nk share gambar skit lepas sudah dikemas & di install kan dengan apa2 yg patut...

Tu langsir masa k.ngah cheq kawin..dh lame kot langsir tu..tapi keadaannyer masih elok & cantik..sebab jarang guna..tapi gantung dlm bilik cheq, agak lari tema la...lepas ni langsir tu akan ditransferkan ke bilik adik laki cheq...hahaha..lagi tak sesuai...

tu almari buku baru beli...kakak cheq berkenan almari tu...

haaaa....ni ler comforter set yg baru beli....bantal kecik purple tu pun baru gak..nk sesuai kan dengan warna comforter...tapii...jangan harapla cheq nk tido berselimutkan comforter ni...kalau tido dlm aircond takpelakan...so sudah nyer nanti lipat balik simpan dlm sarungnyer...

paling penting bilik nyer luassssssssss

tetibe karpet Buzz Lightyear kan..hahaha...karpet ni lame dh beli masa zaman study lagi..tapi pakai tak lama..bile dh simpan tak ingat simpan kat mane...sib baik abah yg jumpe..huuhuhu...siap pakej basuh skali..time kasih ye abah...

Okler...tu jerk kot gambar yg ader...ape2 pun gambar ni hanya la sekadar nk share keadaan bilik lepas kemas...yang pasti lepas cheq dh duduk kat bilik ni nanti, keadaan bilik ni pasti bukan begini rupanyer..hahahahhaa....waaaahhhhh...cepat la pindah balik duk kat Kajang.....

No comments:

Post a comment