Sunday, July 08, 2012

Jogging ~ sihatkan badan..

Assalamualaikum & salam sejahtera...

Akhirnya...hajat nk berjogging tercapai jugak hari ni....Punya bersemangat...Lepas Subuh terus prepare breakfast.....secawan kopi & 2 keping roti telur buat alas perut before jogging...

Ok...hari dh cerah...moh ler kite pi jogging....Tempat yang dituju Outdoor Fitness Station, Bukit Dumbar....sangat luas tempat ni...redup...banyak pokok...trek jogging pun best & mencabar...& yang paling penting banyak alat2 senaman yang dh di install kat kawasan ni...

Antara gambar-gambar yang sempat Cheq amik..

view dari trek bahagian atas

 dari trek bahagian atas leh nampak laut....

 antara facility yg ade..

 Cheq berjaya lari satu pusingan ni dalam masa 2minit 45 saat...kira ok la tu...

 Kita tengah khusyuk tengok org2 senior wat aerobik, leh lak budak ni amik gambo...

Sebelum balik, kita pose dulu....Esok petang datang lagi..!

Ada gambar cheq tengah bergayut...tapi tak payah la share dgn korang......nanti ader yg mengutuk..hahaha...
masa duk lepak2 kat kawasan taman permainan, Cheq terpukau tengok aunty2 & uncle kat situ buat senamrobik...nah video yang sempat cheq rakam....walaupun dh berusia tapi lembut pergerakan dorang....


Korang pun kalo ader mase terluang pi la jogging ek...Cheq ingat lepas ni nk wat senamrobik kat umah dulu..Pasang cd2 yg cheq ada....Biar badan lembut skit...baru ler leh join senamrobik kat luar..hahhahaha...

###

teringat senamrobik masa PAC Kastam hujung bulan 5 aritu..sangat best..!!

No comments:

Post a comment