Tuesday, July 24, 2012

1st RAMADHAN bersama keluarga tercinta

Assalamualaikum & salam sejahtera...

Alhamdulillah...Ramadhan datang lagi dan yang pasti 1 ramadhan disambut dengan meriah oleh cheq sekeluarga...Mana taknyer, satu keluarga berkumpul buka puasa dekat umah mak abah...confirm rumah tu riuh dengan suara anak-anak buah cheq yang syiok berlari satu umah...dengan suara kitorang adik-beradik yang kalo dh berborak tu macam nk pecah umah tu..padahal duk depan2 ni..hahahhahaa....tapi itu la uniknyer family cheq...

1st ramadhan tu jugak, lepas semua dh settle solat maghrib, kami satu keluarga buat simple birthday celebration untuk Abah & Nurin (anak k.ngah)....tugas beli kek telah diamanahkan pada cheq...tapi yang lawak nyer part yang nk buat suprise la...dengan mak yg tak pandai berlakon duk tanya kuat2 mana kek...dengan Kak Yang bleh plak pi tanya abah mana..padahal abah elok jerk duk kat sebelah tu.....lawak lawak..ok kita layan gambar dulu...

semangat abah tiup lilin

muka terharu abah masa potong kek..Happy Belated Birthday ABAH (19 Julai)

advance birthday celebration untuk anak k.ngah (birthday nyer hujung bulan ni)

Nurin Dayana Athirah 

Puas suruh berdiri tegak nk amik gambar...macam muka Irma Hasmie tak?

Gambar selingan : mak dengan cucu bongsu nyer...Dhafirrizqin

Tok Yah & Nurin

Ummi &Tok yah dengan 8 orang cucu-cucunya..
Dhafirrizqin, Fatin (muka seyes sebab demam), Rusydina, Nurin, Wafiq, Dayyan, Rashdani, Ammar...takde dalam gambar cucu sulung (Farhan)


Doa Cheq, semoga Allah panjangkan usia mereka berdua, kurniakan kesihatan yang sempurna buat dua insan ini....Semoga kebahagian terus menjadi milik mereka di dunia & di akhirat...Buat Nurin, semoga membesar menjadi anak yang bijak & solehah...

No comments:

Post a comment