Friday, July 13, 2012

Pasangan Vanilla Coklat....Erkkk...???


Assalamualaikum & salam sejahtera…

Korang ingat lagi tak entry pasal Vanila Coklat..? kot2 korang lupa, ni link nyer.. Vanilla Coklat..?????? Haaa…kenapa cheq tetibe bukak cite pasal vanilla coklat ni…..??

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaa………….



sedondonkan kami….?? Hahahaha….pagi tadi mai opis cheq pun tak perasan sebenarnyer…Cheq dh la punch in pukui 7.59am..sampai2 opis terus masuk dalam bilik letak beg…Kalo korang nk tahu kitorang duk dalam satu bilik temuduga kat opis ni…workstation sementara kitorang la kan...disebabkan space yang terlalu limited...tapi baru2 ni ader dengar cite kate nk pindah opis pi kat area Bayan Baru..alamatnyer memang jauh la kan dari umah cheq…lepas ni kena kuar gi keje awai la..jangan harap nk sampai opis dlm 10minit jerk..huhuh…

Ok…balik pada cite asal…bile cheq dh letak beg, cheq pun duk la jap amik napas..yeler dh dtg pun lambat kan..sekali dtg ler senior sorang ni, panggil nama cheq…tak sempat die nk habiskan soalan die tetibe ayat die “aikkk….hang pa dua orang sedondon la arini……!!”

Cheq dgn muka  blur, tengok la member cheq tu, spontan cheq jawab “a’a la….tak perasan plak kita pakai sama kaler…” Then senior cheq bleh jawab “alaaaaa…huda ni…bila k.siti cakap camtu, ye2 je cakap a’a la, tak perasan sama kaler..padahal malam tadi dh msej siap2 pakat nk pakai baju sama kaler arini..”

ERRRRRRKKKKKKKKKKK…????? Depa ni kan, kalo tak pekena kan cheq no satu tau…hampeh betulla…

So, nk dijadikan cerita, pagi ni lepas cheq habis discussion, tetibe perangai nakal cheq dtg….cheq panggil member cheq ni ajak bergambar skali..huhuhuhuh…Then bebudak kat sini sume pakat gelak la..siap ader yg keluarkan galaxy tab depa nk tolong amikkan gambar..hahahha…yg tak tahan tu kitorang pakai selipar time tu, dorang siap suruh kitorang pi tukar kasut..hahhaa..tapi tak nmpak plak kasut cheq yg vogue dlm gambar tu….

Masa kitorang gi pakai kasut kat bilik temuduga, member cheq tu tanya “hang ni awat huda..? tetibe buang tebiat ni…” hahahahhahaha…..sajer jer..takde niat ape2 pun…& takde menyimpan perasaan apa2 pun…saje nk share dengan korang semua, ini la dia pasangan vanilla coklat cheq yg depa duk gosipkan kat opis ni….sebabnye duk dalam bilik ni kitorang asik bergaduh jerk..bukan bergaduh yg dasat, tapi kalo cheq cakap ape2 ader jerk member cheq ni nk balas balik & begitulah sebalik nyer…hahahaha…

Apa2 pun, ni adalah sekadar gambar dengan rakan sekerja…tiada apa2 perasaan antara kami...Sekian terima kasih…

####





No comments:

Post a comment