Friday, May 29, 2015

Hadiah daripada Asus Malaysia ..!!!!!


Yeehaaaaaaa...!!!!!!!

Balik dari kerja tengok ada parcel Gdex atas meja...tengok2 pengirimnya Asus Malaysia...yeaaaaa...bumper sleeve untuk ZenPower Achik dah sampai...!!!!

Kalo korang ingat lagi dalam entry sebelum ni Achik ada share berkaitan #IncredibleZenDay ...


masa event tu, Achik kan antara 100 orang yang terawal..so kitorang dapat Asus ZenPower & bumper sleeve...cuma masa hari kejadian bumper sleeve masih belum ready...

Achik ada tanya pada pekerja Asus & dia kata Asus akan pos ke rumah kemudian...Yes..!!! ASUS MEMANG TEPATI JANJI..!!!



Oh ye...entry sebelum ni Achik takde share sangat story pasal ZenPower kan...cuba tengok gambar kat atas...Achik letak kan kad bonuslink untuk tunjukkan Asus ZenPower dengan kuasa 10050mAh ni hanya sebesar kad bank anda...

suka suka suka..


Tengok ZenPower Achik dh berbaju..!!!!

Again.. Thank You ASUS MALAYSIA..

No comments:

Post a comment