Sunday, August 02, 2015

#RumahTerbukaAMKrew ~ 31 Julai 2015

Alhamdulillah..

Rezeki Achik, sebagai pendengar setia Hotfm untuk turut serta dalam Rumah Terbuka AMKrew pada 31 Julai 2015 bertempat di perkarangan Sri Pentas..

Seawal jam 7am Achik dh sampai sebabnya AMKrew live di 8TV bermula jam 7am...

Fara, Ag dan Fizie sedang on air..

Ada ketupat palas..

Antara makanan yang dihidangkan di #RumahTerbukaAMKrew


Rendang tok daging dan ayam

Ayam masak merah pun ada..

*****

Macam mana Achik boleh terlibat dgn #RumahTerbukaAMKrew ni.?

Macam biasa setiap pagi on the way ke kerja memang Achik akan dengar AMKrew di HotFm...kebetulan pagi Isnin tu AMKrew buka talian untuk pendengar yang ingin hadir ke rumah terbuka ini call dan buat apa saja yang anda sanggup buat semata2 nak datang #RumahTerbukaAMKrew

******

Fara fauzana..Achik memang minat dgn dia..kalau ada apa2 program hotfm yang fafau ada, Achik memg akan usaha untuk turut serta..

Fynn jamal...kecil orangnya..1st time jumpa..walau orangnya tertib menutup aurat, tpi Fynn tetap mesra dan giler2 orangnya..

Ag dan Fizie..bersama2 dengan Fafau terajui AMKrew

Yeaaaa..kak long petir Teman Lelaki Upahan..mak ai..tinggi lampai..terasa kerdil Achik berdiri di sebelah..

Dayang sayang kamu..

*****

Bila Achik dan berjaya tembus talian, Achik terus berhenti di Shell supaya memudahkan Achik recording thru phone..

Achik memang dh plan nk nyanyi lagu raya..sekali Fafau kata tak boleh..dia nak Achik buat suara ala2 fifi (segmen dalam AMKrew yang bersuara sotong..ops)..so Achik pulak jadi Fufu nk share resipi rendang tok..

Hahahahaha..memang lawak..kalau pagi tu korang ada dengar, mesti bleh recognise achik yang mana..achik pun ada rekod untuk simpanan peribadi buat gelak sorang2..hihi

*****

Awi rafael & Toi

Zizi AF

Black & Mawi pun ada

Achik, anis & fafau

*****

Hehe..Mazlyn..yang sentiasa ada bersama Fafau ke hulu ke hilir..

Dj Hotfm, Tun Nadia..walau bibir berjahit, tetap layan kerenah kami nak bergambar..get well soon Tun..

Haziq yg manis..haha..juga Dj hotfm

Liza yang comel dan cantik..juga Dj Hotfm

Akim dan Indah Ruhaila

jejaka tampan Azhael

Deen..juga Dj Hotfm

yeehaaa...akhirnya ada juga gambar dengan Caliph Buskers..dulu mereka hanya Busking di hadapan Sogo..kini mereka dah terkenal..

*****

Ramai artis yang membuat persembahan di #RumahTerbukaAMKrew...antaranya Ippo Hafiz, Dramband, ronnie, dan ramai lagi..Black dan Dayang juga ada menyembahkan lagu Syukur Selalu..

pendengar Hotfm turut diajak menari..achik ngelat konon2 rakam video..hahahaha..


selain itu, pendengar Hotfm turun dijemput bermain game..antaranya Karaoke lagu raya bersama artis, makan paling banyak seperti dalam gambar di atas...hehe..

Ikut kan ada lagi satu game yang Achik akan join..tapi disebabkan kesuntukan masa, tak dapat la Achik live di TV..hahaha..

*****

Setelah selesai, kami semua dijemput bergambar bersama artis dan dj Hotfm..

Achik yang berbaju dan bertudung merah...


Kami juga tidak pulang dgn tangan kosong..Taraa.goodies dari Hotfm...

*****


Antara gambar Achik di 8TV yang dirakam oleh kawan Achik..seboleh2 ngelak tak keluar muka penuh kat Tv..hahaha..




*****

Apa apa pun..terima kasih Hotfm atas peluang ini..Achik akan terus menjadi pendengar setia Hotfm...

#SyukurSelalu #HangatnyaRaya #RayaSakan #AchikHuda


No comments:

Post a comment