Sunday, June 03, 2012

Jadual padat buat nafas tersekat ~~

Assalamualaikum & salam sejahtera..

Apa aktiviti korang hujung2 minggu…? Nak2 time cuti sekolah kan….confirm berjalan ke sana ke mari…Cheq plak wat per…?? Uhhhhhh…duk umah mengadap keje2 opis ler...ape boleh buat...kerana dh berjanjikan & masing2 dh diamanatkan untuk cuba sedaya yang boleh bagi memastikan target untuk selesaikan 9 kes seorang by end of this month tercapai...walaupun sebenarnyer menurut kata senior, semua itu agak mustahil...tapi sape sangka kan kalo keajaiban tu terjadi jugak nnti...chewahh...

Tapi untuk cheq mmg agak tough skit ar...mane taknyer cheq nk bercuti 14 & 15jun ni...13 jun plak cheq nk amik time off start dari pukul 3pm sebab flight cheq ke LCCT pukui 5.10pm...so disebabkan cheq nk bercuti, dengan rela hati cheq terpaksa korbankan masa hujung minggu cheq mengadap keje2 opis...


seawal pukul 10 pagi lepas jerk breakfast cheq dh duduk mengadap keje 

Jadual cheq untuk seminggu bermula 4Jun..huhuhu..padat...harap2 leh ikut.!!

workstation cheq kat umah...huhuhu..atas meja Jepun jer...karpet pun dh berserabut...


kalo korang tengok jadual cheq tu, esok (Isnin) cheq ader audit..sib baik ar tak payah nk kuar..sebab tax payer nk mai opis bawak dokumen sume..so dh jimat masa nk travel kat situ...analisis kewangan utk kes ni pun cheq dh siap kan tadik...Jap lagi cheq nk buat analisis kewangan untuk kes nk audit hari Rabu ni plak...baik siap2 kan sume arini, so start esok cheq dh bleh follow jadual yg cheq dh buat tu..,

Korang doakan cheq ek...harap2 cheq mampu selesai kan 9 kes seperti yang telah diamanatkan oleh bos cheq....kepala otak ni sebenarnyer serabut...hati ni berebar2 jer takut tak leh capai target...serabut macam mane pun cheq akan luang kan skit masa kat opis untuk terapi stress...huhuhu...ape lagi kan...nyembang kejap...gelak2 kejap...macam yg cheq slalu buat kat opis lame dulu...beza nyer kat tempat skang takleh la nk terapi ketawa mengilai macam pontianak sangat..muahahhahahahhahaha....tempat org dik non oi..org kate masuk kandang kambing kita mengembek...masuk kandang rimau kite mengaummm....aummmmmmm...hentam sajerk...

Ok la korang...cheq nk sambung buat keje...jumpe korang lagi dlm next entry....
Chow Sin Chi........


#sangat bersemangat sebab pemberi semangat saya dh muncul...!!!

No comments:

Post a comment