Sunday, June 24, 2012

FINAL WEEK...!!!!!!

Assalamualaikum & salam sejahtera....

Warrgghhhhhhhhhhh.....sudah sampai minggu yang terakhir dalam bulan Jun.....!!!!!! Minggu terakhir untuk pastikan 9 kes selesai....!!!! MAMPUKAHHHHHH...???? uhhhhhhhh...

buat masa ni cheq baru selesaikan 3 kes....& skang still ader lagi 6 kes.. InsyaAllah...3 kes boleh selesaiii..balance lagi 3 kes..?? entahla...cheq pun tak tahu boleh ke tak boleh....Ketua Unit cheq pun dh naik pening...mmg la tax payer ni..mentang2 la die chartered accountant & mentang2 la die ada cousin yg penah keje dekat unit cheq dulu, sesenang die jerk nk gunakan cousin dia tu suh call ketua unit cheq...nak mintakk ape lagi..nak mintak reduce kan tax yg cheq dh kirakan untuk dia la.....manyak songeh betulla....die ingat cheq ni main suka2 ke kira tax dia tu....ingat cheq nk makan ke duit tax yg dia bayar tu...memang la pun habuannyer nanti kami dapat durian runtuh kan...hahhahaha...tapi itu semua blakang cerita...takde niat pun nk amik kesempatan , kira tax byk2 supaya kami semua leh dpt bonus....uhhhhh....

Cheq dh habis consider dh dengan dia...takpe2....esok adalah permulaan minggu yang baru untuk cheq...Yg pasti akan jadik minggu yg sangat busy, stress, serabut tambah2 lagi fikiran cheq yg tengah serabut.....huarrggghhhhhhhhhh........ape2 pun, esok petang nk kena duduk berdua dgn ketua unit cheq, discuss apa yg kitorang leh buat dengan tax payer yg degil ni...jangan sampai kami wat report mintak audit syarikat sdn bhd hang sudah la kan....mmg betul2 marah ni....sebab nyusahkan org...!!!

oklah....tunggu dan lihat ape yg bakal jadik...pray for a happy ending..!!!

Kerja dengan penuh semangat...!!!!


No comments:

Post a comment