Friday, June 29, 2012

Belum Cuba , Belum Tahu. !

Assalamualaikum & salam sejahtera....

Ye.....Belum Cuba , Belum Tahu....kata-kata ini yang selalu cheq pegang dalam hidup cheq...kerana terlalu pegang pada kata-kata ini, Alhamdulillah.....cheq berjaya selesaikan 9 kes dalam masa sebulan....see.....tak mustahil kan sekiranya setiap ape yg kita buat tu ada usaha, disertakan dengan Doa dan disudahi dengan tawakal kepada Allah swt....Tapi andai kata 3 benda ni kita dh buat, but then kita still tak dapat capai apa yg kita hajati, pada masa itu kita kena redha & percaya la setiap yg jadi ada hikmah disebaliknya....Dia Lebih Mengetahui apa yg terbaik untuk hambaNya....

Apa2 pun cheq sangat bersyukur dapat selesaikan 9 kes aku janji yang telah dibuat sebelum ni.....walaupun dalam tempoh sebulan ni banyak betul dugaan yg cheq hadapi....pulak tu hari terakhir untuk cheq selesaikan balance 3 kes, bleh plak cheq demam panas...nak tak nak tetap kena pegi keje jugak....sebab dh berjanji kan....

Disebabkan berjaya selesaikan 9 kes tersebut, cheq skang berada di kampung halaman...di teratak ayahbonda yang tercinta........oklaaaa......masa untuk mengemas rumahhh...zassssss



No comments:

Post a comment