Saturday, June 09, 2012

10 Panduan Hindar POLITIK PEJABAT !!!

Assalamualaikum & salam sejahtera..

Entry kali ni cheq nk berkongsi ilmu skit..al-maklumla sejak dh keje kat tempat baru ni, cheq jadik seorang yg rajin membaca...chewahhh....okla....kali ni tak nk karut komedia panjang2...biarlah gambar saja yang berbicara...










Erm....dh tahu kan macam mana nk hindar politik pejabat...????? HAaaaaa....bagusss....! lepas ni korang leh la apply 10 panduan ni kat tempat kerja korang...Cheq pasti masalah politik dalaman bleh dikurangkan sedikit demi sedikit...Apa2 pun, hati kena ikhlas, jangan jadik hipokrit & yg paling penting jangan jadik plastik tupperware, apple lady or ape2 sahaja jenis plastik la...kire kategori paling teruk plastik sampah la kan...yg tu memang kena pi buang terus dlm tong sampah....simpan lame2 takut busuk berulat plak satu opis tu..5's jangan lupa.....opsssssss....

By the way, info kat atas tu cheq dapat dari majalah Nona keluaran Jun 2012...Kalau korang nk baca full artikel, sila lah dapatkan majalah keluaran karangkraf ni di pasaran skang...untung2 leh tengok gambar Natasha Hudson, Abby Abadi, Irma Hasmie & Datin Norjuma yang sangat cantik bertudung....chewahhh...cheq plak yg tolong promote kan majalah ni...


Sekian....

*semakin rajin beli majalah untuk tuntut pelepasan cukai nanti....weeeeeee

No comments:

Post a comment