Monday, April 11, 2016

Kek Hari Lahir Yang Sedap Dari Catherine Cakery

Assalamualaikum & salam sejahtera...

Allah selamatkan kamu..
Allah selamatkan kamu...
Allah selamatkan Mak achik...
Allah selamatkan kamu..

SELAMAT HARI LAHIR MAK..!!

Alhamdulillah...hati gembira bila tengok mak happy...pada 9 April yang lalu, Achik bersama ahli keluarga yang lain telah sama-sama menyambut ulang tahun kelahiran mak Achik yang jatuh pada 8 April setiap tahun..


Terima kasih Achik ucapkan buat Catherine Cakery untuk kek yang super sedap..Kek yang bertemakan Crown ini membawa simbolik Mum, you are the Queen of My heart..


Kek fondant yang cantik...dalamnya pula adalah kek chocolate yang sangat sedap...kebiasaannya bila cakap pasal kek fondant, orang akan kata rugi..isi di dalam sikit..fondantnya tebal..ada sikit kerisauan juga pada diri Achik sebab ni kali pertama Achik tempah kek fondant..

Tapi tidak dengan kek fondant dari Catherine Cakery. Fondant pada kek tidak tebal..malah lembut dan mudah dipotong..biasa bahagian luar orang akan buang sebab keras..tapi fondant yang ni lembut...boleh dimakan bersama kek dan tidak terlalu manis.


Begini lah rupa bahagian dalam kek..lapisan chocolate yang tebal..betul kan Achik beritahu tadi...lapisan fondant di luar tak tebal..

Family Achik memang gemarkan chocolate cake..dari yang kanak-kanak sampailah yang dewasa..kami semua memang berpuas hati dengan kesedapan chocolate cake dari Catherine cakery.

Achik dengan catherine.

Antara kek-kek yang diilham oleh Catherine Cakery..



Selain kek, catherine juga menyediakan khidmat decoration untuk pelanggan..kalau korang nk buat birthday party anak-anak or family member tapi tak sempat nak decorate, just contact Catherine Cakery. Korang pasti berpuas hati..


Antara hiasan yang hasil ilham catherine cakery untuk birthday celebration.

So, korang yang berminat nk tempah kek atau dapatkan perkhidmatan decoration untuk party bolehla contact Catherine di talian +60 12-392 1217.

Like FB: Catherine Cakery
Follow IG: catherinecakery

~ Achik ~


Selamat hari lahir Mak..
Moga Allah panjangkan usia Mak..
Moga Allah kurniakan kesihatan yang baik buat mak..
Moga Allah permudahkan urusan Mak di dunia & di akhirat..
Kakcik sayang Mak..


No comments:

Post a comment