Saturday, July 25, 2015

Modelez International ~ Sale Coklat di South City Plaza



Semalam, hari Ahad, Achik telah ke South City Plaza..sebabnya member Achik kata ada sale coklat..dia dh pegi hari Sabtu lagi..geram jugak la tengok coklat yang bermacam macam dgn harga yg murah..

Jadinya semalam Achik turun padang sendiri untuk borong ape yang ada...malangnya dh banyak coklat yg habis..masa Achik sampai pukul 1pm, coklat yg tinggal hanya Zip, Cadbury Dairy Milk Fruit & Nuts dan Toblerone Putih...selebihnya biskut..

apa yang menarik perhatian Achik, Jacobs Oatmeal Apricot ni dijual dgn harga 5 pek = RM10.00...murah sangat..terus Achik ambil 15pek dan letak dalam kotak..


Ni pula Cadbury Zip...5pek harganya RM10.00..yg ni pun Achik borong 15pek..


Biskut memang banyak..antaranya oreo chocolate...harga..? Memang murah..


Cadbury Dairy Milk hanya tinggal Fruit & Nuts...harga? 3 pek = RM10.00...murahkan?




Ni pula biskut Tiger yang banyak dan murah...harga 1 kotak RM25..murah betul.

Ikut kan nak je Achik borong tapi disebabkan Achik belasah pergi seorang diri, terpaksa dibatalkan hasrat tu...




Tengok lah akak ni borong biskut Tiger...sampai kan kawan dia cakap.. ko ni nak makan biskut je ke..hahahaha


Oreo Mini ni pun murah..


Manusia dah semakin ramai...Achik dah tak larat tarik kotak yg sarat dgn coklat dan biskut..


Elok je dah bayar, sekali tengok dh ada troli standby nak hantar barang sampai kereta..syukur sangat..Achik dh la sorang2...barang pula berat..


Fuh..selesai borong...next time if ada lagi sale macam ni, Achik kena pergi awal supaya tak kehabisan stok.

Hehehe.

No comments:

Post a comment