Tuesday, May 24, 2016

Watsons Malaysia Belanja Ahli Kad VIP Watsons Menonton Filem X-Men Apocalypse

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Wah...bertuah rasanya bila diundang oleh Watsons Malaysia untuk sama-sama turut serta menonton prebiu X-men Apocalypse di GSC Pavilion Kuala Lumpur. Pada 23 Mei 2016 yang lalu, Watsons Malaysia yang cukup terkenal di Asia telah meluangkan masa untuk meraikan ahli VIP Watsons yang bertuah, rakan kongsi perniagaan, rakan-rakan selebriti, media serta komuniti blogger di Majlis Gala Prebiu Filem X-Men Apocalypse. Tayangan filem khas ini bersempena dengan kerjasama terbaru antara Watsons dan Marvels

kami berasa gembira untuk meraikan ahli VIP Watsons dengan tayangan filem eksklusif ini dalam acara gilang-gemilang. Ia adalah keutamaan kami untuk ahli-ahli VIP kami menukmati pengalaman membeli-belah dan dalam masa yang sama ditawarkan keistimewaan seperti ini daripada Watsons Malaysia, kata Danny Hoh, Ketua Pemasaran, Watsons Malaysia.

Lebih menarik lagi, pada majlis prebiu tersebut, ahli-ahli VIP yang hadir telah diberi kejutan tambahan apabila mereka diberi peluang untuk memenangi sepasang tiket penerbangan pergi balik ke Melbourne dan Perth. Seramai 12 orang ahli VIP yang bertuah telah dipilih untuk melalui dua pusingan cabaran dengan ditonton oleh semua para jemputan yang hadir.


12 orang ahli VIP Watsons yang terpilih

Pusingan pertama menyaksikan ahli VIP diuji pengetahuan mereka dengan soal jawab berkaitan dengan Watsons dan X-Men. 5 orang ahli VIP yang mempunyai markah tertinggi mara ke pusingan akhir untuk merebut sepasang tiket penerbangan ke bandar-bandar di Australia tajaan AirAsia X.

Di pusingan akhir, 5 orang ahli VIP tersebut telah diuji ketangkasan mereka untuk memindahkan berus gigi dari dalam botol air Watsons ke satu balang kosong menggunakan topi X-Men yang dipakai di kepala mereka dalam tempoh dua minit. Dua orang ahli yang berjaya memindahkan bilangan berus gigi yang tertinggi secara automatik dipilih sebagai pemenang.


Carina Lim yang sangat tangkas bermain permainan tersebut

Kesudahan permainan tersebut, Carina Lim telah dipilih sebagai pemenang utama. Carina telah berjaya memindahkan berus gigi dengan kuantiti yang banyak dan pantas. Achik pun terpegun menyaksikan ketangkasan Carina. Disebabkan Carina mempunyai markah yang paling tinggi, Carina diberi peluang untuk memilih sama ada ingin ke Melbourne atau Perth. Sudah pasti Melbourne menjadi tempat pilihan Carina. Manakala Chan Lai San yang mendapat markah kedua tertinggi secara automatiknya memenangi sepasang tiket penerbangan pergi/balik ke Perth.


Caryn Loh, Chief Operating Officer, Watsons Malaysia (3 dari kanan) and Danny Hoh, Head of Marketing, Watsons Malaysia (3 dari kiri) bersama Ahli Kad VIP Watsons Carina Lim (4 dari kiri) dan Chan Lai Sna (4 dari kanan) dengan hadiah yang mereka menangi

Hadiah kepada pemenang telah disampaikan oleh Caryn Loh, Ketua Pegawai Operasi, Watsons Malaysia dan Danny Hoh.

Di kedai Watsons, kami terus menyediakan pelanggan-pelanggan kami kualiti yang terbaik dan produk yang inovatif. Pada masa yang sama, kami juga memastikan ahli VIP kami diberi kejutan tambahan seperti ini untuk memberi ganjaran kembali kepada sokongan dan kesetiaan mereka kepada Watsons, kata Danny.

Tetamu dan pihak media juga telah disajikan dengan satu lagi kejutan apabila Caryn dan Danny menawarkan dua barangan Magneto Helmet eksklusif replika X-Men sebagai hadiah cabutan bertuah. Dua helmet Magneto ini telah diterbangkan khas daripada London!!!! Bertuah betul tetamu yang berjaya memenangi hadiah bertuah ini. Turut menyaksikan sesi penyampaian hadiah cabutan bertuah ialah Mr. Jasper Lim, Pengarah Tohtonku Sdn Bhd dan Moo Hon Mei, Pengarah Pemasaran 20th Century Fox Filem Malaysia.


Tetamu yang bertuah memenangi Replika Helmet Magneto yang diterbangkan khas dari London.

Selain pertandingan tersebut, tayangan filem yang dibawa khas oleh Watsons dengan kerjasama Ubermen ini turut menyaksikan para tetamu dan ahli-ahli media yang hadir menerima makeover rambut istimewa di booth Ubermen mengikut watak-watak X-men kegemaran mereka.

Menurut kata Chief Operating Officer Watsons Malaysia, Ms Caryn, Watsons sentiasa memandang jauh dengan mengadakan perkongsian pintar bersama rakan-rakan kongsi mereka untuk melahirkan promosi yang inovatif seperti ini. Watsons Malaysia turut merakamkan ucapan terima kasih kepada Ubermen kerana mengambil bahagian dalam kempen ini bersama Watson. Korang diluar sana pun turut berpeluang untuk memenangi hadiah eksklusif daripada Ubermen serta topi X-Men Apocalypse dengan pembelian jenama produk yang mengambil bahagian di kedai Watsons sehingga 25 Mei 2016

Turut hadir pada tayangan filem khas adalah Watsons Selebriti Friends termasuk Ben Ibrahim, Dato Kee Hua Chee, Daphne Chua, Fuying & Sam, JC Chee, Justin Yap, Nadine Ann Thomas, Lee Yvonne, Linora Low dan finalis Miss World Malaysia 2016 .~ Achik ~

No comments:

Post a comment