Friday, September 20, 2013

Saya mau Menang..!!!!!

Saya mau menang untuk anak-anak bulus saya...!!!!!!

waaaaahhhhhh....semangat kau...Ops...lupa plak nk beri salam...

Assalamualaikum & salam sejahtera uolss

Haiii...ape la yg cheq duk sibuk nk menang ni...heheheh..utk pengetahuann uolss, kedai petshop yg slalu cheq pegi utk beli kelengkapan anak bulus cheq, ade buat contest kat FB..contest nyer kitorang kena share seberapa banyak gmbar cat premium food yg owner kedai tu post kat fb..Ikut yg cheq paham kalo baca description kat setiap gmbar tu, utk setiap gmbar ade pemenang pertama & kedua yang mana utk pemenang pertama akan dpt hadiah makanan kucing 7kg dan yg ke-2 dapt 2.5kg (jenis makanan merujuk pada gmbar2 yg di share)

nila dia contest nyer

tengok la jumlah share

cheq nk yg ni utk anak2 bulus cheq yg nk masuk 2 bulan ni

ni pun cheq nak utk Oscar kesayangan cheq

ni kalo dpt leh gak leh buat stok makanan kucing

giler xmo join..bukan kena bayar pun kan...ko share jela seberapa banyak nk share sampai kena blockkk..!!! (hahahaharem jadah FB dh blocked cheq)...cite pasal kena block ni, mmg pun..FB jahat...ptg semalam tgah cheq syiok mengeSHARE byk2 sambil drive balik keje, FB pun dgn bangganyer block cheq..cheq dh xleh share anything in FB..pui..kuang asam ko..!!! ingatkan kali ni die block kejap jer..tgah malam tadi dlm pukul 2.30am cheq bangun buang air, sanggup cheq ni on tab nk tgok dah leh share ke, masih belum boleh lagiii..!!!! waaaaa...kalah la macam ni kann..

kalo ikut kekerapan yg share gambar2 ni, user yg paling kerap cheq & ade sorang budak ni nama Nadiah..so kami berdua mmg lawan kaw2..kalo cheq jadi tokey kedai ni, to be fair la kan, sebab kami berdua dh kena block, utk cat food yg Kitten & Long Hair, bagi la cheq menang no.1, nadiah tu menang no.2..untuk Indoor & lagi satu jenis tu bagi la nadiah tu menang no. 1 , cheq menang no.2..baru la puas hati..hahahha..suka hati cheq jer kan..

tapi cheq nk pesan ni, sementara kami berdua kena block ni, korang sume jgn plak pi gatal2 share byk2..nk lawan ngan kami ler konon..jangan jangan jangan yerrrr...

543 updates ok..!!!

haaa..nmpak tu...punye byk cheq share yg end up cheq kena block dgn Fb..oh padan muka cheq...agak2 ada yg dengki kot pi report kat fb yg cheq ni post benda2 spam..yela sebab banyak sangat kuar kat news feed depa..hihihih...xbaik menuduh tapi tak mustahil jugak kan..

Well, hopefully cheq menang..!!!!! semua yg cheq buat utk anak2 bulus cheq yg ade 9 ekor kat umah tu..!!! 

Love u olss 
(OSCAR, MINNIE, TOMPOK, COMEL, BELANG, KONTOT, SHIN CHAN, KIKI & SIMBA)

OSCAR yang manja


anak2 MINNIE...yang kepala belah tengah tu COMEL, sebelah die TOMPOK..yang kt blakang tu kena tgok ekor...baru tahu yg mane KONTOT yg mane BELANG..sebab muka dorang & corak pd badan lebih kurang sama...

suka sangat melepak dalam hammock





No comments:

Post a comment