Wednesday, September 18, 2013

Happy Birthday to me..!!!

Tanggal 13 September 1985 iaitu pada hari jumaat, bersamaan dengan 27 Dzulhijjah 1400, pada pukul 3.52pm, di Hospital Kuala Lumpur, lahirlah seorang puteri yang menjadi penyeri hidup Hj. Faisal b. Hj. Ghazali & Hjh. Jamilah bt Hj. Tambi...dan pada hari Jumaat bertarikh 13 September 2013 puteri ini masih diberi peluang untuk bernafas & menyambut ulang tahun kelahirannya buat kali yang ke 28....


Syukur Alhamdullillah...Allah masih panjangkan usia cheq..
Kebetulan birthday cheq jatuh pada hari Jumaat, & kebetulan jugak lunch break utk hari Jumaat kan lama, so kolin ajak cheq lunch skali...asalnyer kolin ajak pi GM Klang sebab die pikir nanti cheq nk masuk opis balik dekat la skit dari GM tu kan...tapi secara kebetulan hari Jumaat tu cheq bagitahu kolin yg cheq amik half day...chewahhhhh....konon2 macam nk pegi sambut besday besar besaran jer..

Disebabkan cheq half day, kolin pun ajak cheq turun SACC Mall...dh alang2 cheq nk balik umah kan, so singgah...tempat yg kolin pilih, The Teapot Deli....beriya si kolin ni call tanye nk makan ape..leh die order siap2...maaf ler kolin, cheq xpenah makan kat situ...hihi..terima kasih la sudi ajak cheq makan kat kedai tu...makanan nyer sedap, & hiasan kedai tu pun simple & cantik...berkonsepkan english style...

Tengah duduk2 borak2 tetibe kek pun sampai..kolin & su (time ni k.milah tak sampai lagi..sebab memula dia kate xnk join..tetibe nk join) pun nyanyi lagu Happy Birthday to HUDA..heheh..malu plak aku..nasib baik korang tak pi makan dekat TGI Friday ke ape..kalo x, mau Barista tu jerit kuat2 Happy Birthday & suh cheq nyanyi ape2 lagu...fuhhhhh..memang malu la kalo diperlakukan begitu..hihihi...

k.milah yang tiada dlm gambar akibat selsema yg melampau sampai merah muka nyer..hihihi
 

Thanks to Kolin, Sufia & K.milah sebab cheq dpt makan secara FOC sempena birthday cheq haritu..semoga Allah murahkan rezeki korang...amin..

lepas lunch terus balik umah...sampai2 umah jer ada suprise lagi...yeeehaaaaaa...TQ semua..!!!!




No comments:

Post a comment