Thursday, March 21, 2013

Makan Angin 2013 ~ Edisi 2 (Percutian bersama the HOT CHICKS)

Assalamualaikum...

Ok ok ok...!!! lama benar nk tunggu cite pasal makan angin edisi 2 ni...orang busy kan..mengalah PM..ape leh buat..sabau jela..

so entry kali ni cheq mmg tak nk cite panjang la pasal itenary percutian cheq...maleh benar nk taip nyer pun...cheq ingat nk share je link dari blog member cheq..sebab die dh update banyak sgt cite psl percutian kitorang ke BALI...tapi mengenangkan konsep privacy org jgn dicerobohkan, so sebelum kena caci maki macam ala2 kak senduk, cheq pun membatalkan hajat tersebut..

kalo korang nk sangat tahu story psl percutian kitorang tu korang cari la sendiri sampai jumpa..kot2 la ader yg stalker kan..mesti jumpa punye la...okla...sila layan gambar kami liburan di BALI...

pemandangan yang sgt cantik

patung garuda yg tak siap sebab takde sponsor kata Pak Surya (pemandu pelancong kami)

with penyu, kelawar & lagi satu tu ape namenyer ntah...

me

 
cantik view kat sini...Uluwatu tak silap nama tempatnye...nk nampak view yg cantik tu kena la panjat tangga yg memenatkan & yg paling penting kena tempuh monyet2 yg suka mengambil brg org....
dalam bot...bagi ikan makan...lepas tu terus ke Turtle Island..

tula jer kot gambo yg nk diupload nyer...gambar ader lagi tapi maleh nk upload byk2...sekian saja....segala kekurangan harap dimaafkan.....zassssss

Tempat : BALI
Tarikh : 28/1/2013 -30/1/2013
  


No comments:

Post a comment