Monday, October 15, 2012

Penat yang tidak terucap...

Assalamualaikum

Hohohohoho.....lama gak cheq tak  hapdet blog kan...bukan blog jer termasukla Fb ker, whatsapp ker n ape2 yg seangkatan dgn nyer la...

Kalo korang nk tahu, dari hari rabu cheq duk dlm hutan...kat batu lebah jasin melaka...so takutkan nanti tab rosak, cheq tak bawak la tab pi hutan...walhal ade line okaiiiiiii....sudahnyer rugi cheq sebab utk bill cycle sampai 13oct, cheq hanya guna mobile network 2gb jer dari 5gb...tak ke rugi dek non oiiiiiii...

Cakap pasal pi hutan ni, aktiviti nyer mmg mencabar sgt2...sebab nyer askar terlibt skali...so korang byangkan la, mmg dh mcm nk jdik askar kitorang ni....bab mandi tu toksah ckp la kan...sehari skali jer mandi....selebihnyer mandi peluh jerr.....dgn kncing bwh pokok getah la...huhuhu..kena pijak babi hutan la.....macam2  la yg jadik...nk cite skang mmg tak sempat la....sebab hari ni nk pegi saujana asahan plak..utk daki gunung ledang....maybe next time cheq akan cite kat korang ape yg jadik kat cheq...huhuhu

5 hari kat batu lebah, selama tu jugak la cheq tak  dpt tunaikan hajat besar cheq...tak tahu sebab ape, penat meneran dh tapi tak mo kuar jugak....sudahnyer semalam balik dari hutan dpt gi outing...cheq pun pi ler farmasi utk dptkan bantuan....Alhamdulillah  pagi ni hajat besar telah tertunai....hihihihi...

Okla korang....kul2.30 ni cheq dh nk gerak gi saujana asahan...ape pun tak pack lagi....korang doakan cheq ekkkk..jumpa lagiiii

_________________
(updated via Blogger for Android)

1 comment: