Tuesday, October 30, 2012

Eye infection , Selsema , Demam

Assalamualaikum &  salam sejahtera...

Skang ni cheq dh kurang menghapdet blog...bkn dh tk minat nk berkongsi, cuma tak sempat....tgokla kan....latihan medan fasa 2 pun cheq tak kongsi dgn korang lagi  kan...takpela....nnti ye....tunggu....

Dh sebulan lebih cheq kat akademi kastam ni  kan.....dlm tmpoh tu  jgak mcm2 sakit cheq kena....agaknyer tak sesuai duduk kat melaka kot....ni pun cheq tak berapa sihat.....dengan ketumbit asik naik jer kat mata....yg blah bawah baik , naik blah atas, yg atas dh baik die pindah gi mata sebelah plak...pelik dibuatnyer...bukan ade mengintai org pun kan...ape pun smalam cek dh pi  klinik kerajaan then  klinik refer hospital bahagian klinik mata...doc suh guna ubat yg die bgi selama 2 minggu....so ikut jela ckp doc...

Tu cite  pasal mata......la ni cite  pasal hingus yg  tak berhenti mengalir ni.....tak suke selsema....!!!!!!!!  badan pun jap panas jap ok....bile malam jer demam dtg....adeiiiii....semoga cheq cepat sembuh.....banyak  kelas nk attend ni...nak study utk exam lagi....korang doakan cheq ye.......

Okla.......jumpa lagi...

#tak sabar nk balik umah lagi..........!!!!!!!

___________________
(updated via Blogger for Android)

1 comment: