Monday, October 17, 2016

Miliki Rupa Bentuk Badan Yang Menarik Serta Wajah Yang Cantik Dengan Brace 8 Slimming

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Hai korang !!! Sorry lama Achik tak update korang dengan story baru..agak busy sejak dua menjak ni...Alang-alang ada masa terluang sikit ni, Achik nak kongsikan dengan korang tentang satu produk..Mungkin ada di antara korang yang berminat. Mana tak nya, sambil kekal langsing, korang juga boleh generate income...best kan..!!

Kebetulan pula Achik memang sedang dalam proses menurunkan berat badan...Walau tak dapat badan yang langsing, tapi dapat achieve berat Achik yang sebelum ni pun dah kira puas hati...sekurang-kurangnya baju Achik yang dah ketat tu, boleh disarung balik...hehehehe..Lagi pun orang kate if Achik terlalu kurus tak cantik..nampak tua sebab kalau berat turun mesti muka Achik yang akan susut sangat...


Terbaru, Achik ada mencuba Brace 8 Slimming by BRACE BEAUTE. Mungkin ramai lagi yang belum pernah dengar nama BRACE BEAUTE. Meh Achik ceritakan sikit tentang latar belakang BRACE BEAUTE. BRACE BEAUTE merupakan sebuah syarikat bumiputera milikan tunggal yang menjalankan kerja jualan produk kecantikan dan kesihatan secara atas talian. BRACE BEAUTE juga turut aktif membabitkan diri dalam karnival jualan dengan membukan gerai jualan bagi mempromosikan produk keluaran BRACE BEAUTE. Sungguhpun baru ditubuhkan pada 15 Jun 2016, BRACE BEAUTE telah mengeluarkan beberapa lagi rangkaian produk kecantikan bagi memenuhi permintaan pengguna.

Antara produk keluaran BRACE BEAUTE:
1.   Freely Face Serum
2.   Diamond Firming Serum
3.   Brace 8 Slimming
4.   Wonder Perfume

Ok...tu sedikit sebanyak info tentang BRACE BEAUTE..Skang, jom Achik story tentang Brace 8 Slimming yang Achik telah mula guna beberapa hari. Rasanya memang sedap...Rasa chocolate...Siapa yang tak suka kan..Dengan pengambilan Brace 8 Slimming ni sedikit sebanyak dapat membantu mengawal selera makan Achik..Jom tengok apa bahan-bahan yang ada dalam produk Brace 8 Slimming ni yang boleh membantu mengawal berat badan dan mencantikkan penggunanya..

Collagen
· Mempercepatkan kadar penyembuhan kulit mati
· Memperbarui sel kulit
· Melembutkan kulit

Teh Hijau
· Menurunkan kadar kolestrol dalam darah
· Anti Oksidan dan awet muda
· Merangsang penurunan dan membakar lemak secara semulajadi

Garcinia Combogia
· Merawat masalah perut buncit
· Menghilangkan pembentukan lemak asid (lipid synthesis)


Hoodia
· Memperbaiki metabolisme tubuh badan
· Membantu mengawal selera makan

Guarana
· Sebagai suplemen untuk menu diet menurunkan berat badan.
· Meningkatkan stamina dan tenaga tubuh.
· Melancarkan sistem pencernaan

Aloe Vera
· Mempercepatkan kadar penyembuhan pada permukaan kulit yang luka
· Menghilangkan pigment hitam dan melicinkan kulit


Cara Penggunaan / Pemakanan:

·         Ambil 1 scoop / 5 gram sehari dan kemam pada bawah lidah.
·         Paling sesuai diambil sebelum makan dan selepas makan setiap malam
·         Banyakkan minum air masak / air mineral sebanyak 3 liter sehari
·         Makan banyak buah-buahan dan sayur-sayuran. Ingat tu !
·         Jauhi minuman berkafein, minuman 3 in 1 mahu pun minuman bergas.

Cakap tentang minuman 3 in 1 ni, Achik memang sgt setuju..Kalau korang nak tahu, Achik dh 2 bulan stop ambil minuman 3 in 1..Walau pun terpaksa korbankan minuman coffee 3 in 1 kesukaan Achik. Sebenarnya minuman 3 in 1 ni memang banyak gula..Jadi korang boleh mula stop dari sekarang..Lebih-lebih lagi apabila korang dh start ambil Brace 8 Slimming.


So far, selera makan Achik dapat dikawal. Perut terasa kenyang. Kenyang bukan bererti tak makan apa2..Pengambilan kuantiti makanan tu dapat dikawal dan kekerapan makan pun mengikut waktu yang ditetapkan. Kalau korang tetap berasa lapar, jangan lupa minum air masak. Mungkin perut korang berasa lapar sebab korang tak minum air yang secukupnya.

Harga Pasaran Brace 8 Slimming:
1 botol RM210 (SM)
1 botol RM220 (SS)

Isipadu : 300 gram


Kalau korang nak tahu...dengan consume Brace 8 ni dalam masa yang sama korang boleh jana pendapatan tau. dapat tubuh badan yang menarik pakej sekali dengan poket tebal....Nak tahu cara nya? Jom sambung baca entry ini sampai habis...

Agent Affiliate Dropship Brace Beaute

Berita baik bagi mereka yang berminat untuk menjadi usahawan online bersama Brace Beaute. Brace Beaute mengajak anda untuk menjadi Agent Affiliate Dropship Brace Beaute. Brace Beaute merupakan Gerbang Pusat Membeli Belah bersistem Affiliate dropship.

Brace Beaute menawarkan 4 pakej utama untuk menjadi agent dropship BRACE BEAUTE dan seterusnya layak untuk mendapat bonus stiap kali belian semula atau pun bonus pengenalan produk kepada pengguna.

PRODUK-PRODUK BRACE BEAUTE

1. Freely Face Serum ( 3 botol ) = Rm198
2. Diamond Firming serum ( 3 botol ) = Rm198
3. Brace 8 Slimming ( 1 botol ) = Rm198
4. Wonder Perfume ( 1 box ) = Rm198

Rm198 adalah harga yg perlu dibayar untuk berdaftar sebagai agent dropship BRACE BEAUTE. Anda boleh pilih salah satu pakej yang disediakan di atas untuk berdaftar dengan BRACE BEAUTE. Harga termasuk yuran keahlian BRACE BEAUTE.

BONUS PENGENALAN PRODUK

Sekiranya setiap agent yang berdaftar dengan BRACE BEAUTE, membuat jualan atau pun membuat belian semula mengikut pakej di atas, agent akan mendapat bonus seperti berikut:

Level 1 : RM40
Level 2 : RM15
Level 3 : RM10
Level 4 : RM5
Level 5 : RM5
Level 6 : RM5
......................
Total : RM80

 Menarikkan ? Cuma kenalkan produk keluaran BRACE BEAUTE kepada orang ramai. Jikalau ada yg berminat korang sudah mampu mendapat keuntungan sehingga RM80 dengan setiap 1 pakej terjual.

Brace beaute memberikan korang gaji RM1500 - RM3000 sebulan dengan bermodalkan serendah RM198. Sesiapa sahaja boleh berniaga online atau offline bersama brace beaute. JOMM.. TUNGGU APA LAGI. Ramai-ramai jadi Agent Affiliate Dropship Brace Beaute.


Jika korang bercadang ingin menjadi ahli Brace Beaute, korang boleh dapatkan
dengan harga RM198 dan automatik korang menjadi ahli dropship Brace Beaute.

Maklumat lanjut : Facebook Zul Fattah Saleh (0111 684 0717)
Fb page : Brace Beaute HQ


~ Achik ~

No comments:

Post a comment