Thursday, October 03, 2013

Stok Brit Care untuk ANAK BULUS saya..hooreyy..!!!

Assalamualaikum & salam sejahtera...

yeeeehaaaaa....stok makanan utk anak bulus saya dh dpt...Ingat tak entry sebelum ni cheq pernah share psl cheq & member cheq menang contest kan...ok..kitorang dh dpt hadiah tu hari Selasa hari tu...

Kak Sue & Abg Za8 owner Pet Micasa pm kitorg berdua utk collect hadiah kat outlet Balakong..pesan dorang pakai smart2 skit sebab nk amik gambar & post kat FB..hehehe..sampai jer kat outlet tu, punye kitorang rancak bersembang, Kak Sue leh cam member cheq jer & kuarkan hadiah yg member cheq menang...Cheq pun terus la cakp "Kak Sue, saya Achik Huda tau"...hahahha..Kak Sue leh respon "la...yeke..Kak Sue tak perasan..sebab pic profile dalm FB tak close up & nampak kurus gitu.." amboiiiii kak sue...kecik ati cheq tau..hahhahaha...gara2 nk kan hadiah, ku telan je ape2 yg Kak sue ckpkan tu..hihih..

Ok..jom tengok gambar kitorang bersama hadiah...

member cheq dgn hadiah nyer..
1st prize for Brit Care Kitten 7.5kg & 1st prize for Brit Care Long Hair 7.5kg

Cheq plak..
2nd prize for Brit Care Indoor 2kg
2nd prize for Brit Care Long Hair 2kg
2nd prize for Brit Care Kitten 2kg

See...kami yg sangat gembira sebab dpt stok makanan kucing yg banyak utk kucing2 yg sama..hehehehe. =P


Contest yg pertama dh pun tahu pemenang nyer..Skang ni tgah tunggu contest yg ke-2 berakhir..& cheq turut participate dlm contest tu..kali ni punye contest mmg agak susah...sebab perlu menagih kawan2 dlm FB utk LIKE post cheq kat FB..mmg payah la kan....buang semua rasa malu, tebalkan muka but semangat nk menang tetap ada..So korang doakan cheq jadi salah sorg pemenang utk contest yg ke-2 nnti..will share with u guys the result later...ok...tata...

No comments:

Post a comment