Wednesday, November 07, 2012

Exam Induksi Umum

Assalamualaikum & salam sejahtera....

Wahhhh....banyak sgt nak dibaca nyer punnnnn....sempat ker...????

Untuk pengetahuan korang esok pagi cheq ade exam induksi umum...paham2 la kan....dah name pun kursus induksi umum macam biasa mesti ade exam la kan....exam ni pun salah satu syarat utk pengesahan jawatan....so mestila wajib bagi luluskan...masalahnyer buku yg nk dibaca sgt la byk....exam lak takleh bukak buku....so penyelesaiannyer kitorang semua kat sini pakat2 share contoh2 soalan induksi..then penyelaras ade bagi spot questions siap dgn skema jawapannyer lagi...

Lepas tu ade yg rajin dh siap belek satu2 contoh soalan yg dpt tu....kate dorang soalan mmg berulang2...so dari situ dh leh nampak nk study ape....kiranyer tak payah nk rajin sgt gi tenung buku GO, PKPA yg tebal tu......huhuhu

So far persediaan cheq macam mane...???? Mcam nila kan....byk yg tak  study lagi....mana taknyer...cheq mmg fail la bab2 membaca ni...tak suke....mmg cheq akan amik masa yg lame tuk baca satu muka surat...n konsentrasi cheq mmg akan tergnggu dgn benda2 lain...contoh main hp la.....huhuhuhu...maklumla otak nomborkan....takpela...doala byk2 agar ape yg sempat baca tu la yg kuar..kalo tak mmg naya la kan...

tolong doakan cheq ek.......lepas habis induksi umum sambung lagi kursus kitorang dengan kursus asas plak...modul modulnyer adalah pasal kastam....x sabar nk tggu habis kursus...Nk bebassssssssss

Okla....jumpa lagi....adiossssssss

_______________
(updated via Blogger for Android)

No comments:

Post a comment